Salad Bowl – Kidneybeans and Parmezaan

Wat hebben we geweldig weer he! Echt, ik knap hier zó van op. Ik ben sowieso een zomermens! Ik houd echt van dat buitenleven. ‘s Ochtends vroeg de schuifpui open en lekker buiten ontbijten, lunchen en dineren. HEER-LIJK! De zon doet een een mens echt goed! Ik wordt daar echt ontzettend blij van.
Speciaal voor deze zwoele zomerse dagen maakte ik voor jullie een heerlijke Salad Bowl gevuld met allerlei lekkere dingen. en jullie weten het he? De variaties zijn eindeloos! Deze Salad Bowl valt lekker licht, maar vult toch heel goed. Je hebt dus niet direct weer zin in allerlei ander lekkers. Mooi toch?! Oke, jullie zijn vast heel benieuwd wat er allemaal verstopt zit in deze Maaltijdsalade. Dus. Komt ie!
Wat heb je nodig voor deze Salad Bowl?
Voor 2 personen. (* Eet je de Salad Bowl gecombineerd met iets anders? Dan kan hij ook voor 4 personen.)
- 75 gram Rucola Melange
- 400 gram Rode Kidneybonen (1 blikje)
- 4 plakken Italiaanse Serranoham
- 8 Cherrytomaatjes
- 1 handje geroosterde Amandelen
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- Scheutje Olijfolie
- Geraspte Parmezaanse Kaas naar smaak
Zo maak je deze overheerlijke Salad Bowl!
- Pak een mooie Salade kom en doe de Rucola Melange erin.
- Snijdt de Cherrytomaatjes en Serranoham in stukken. Hak de Amandelen doormidden. Voeg dit bij de Salade.
- Spoel de Kidneybonen grondig af in een vergiet en laat ze even uitlekken. Ook dit voeg je bij de salade.
- Voeg Italiaanse kruiden en een scheutje Olijfolie bij de salade en meng alles door elkaar heen.
- Als laatste rasp je naar smaak Parmezaanse Kaas over de Salad Bowl heen. Dit maakt het geheel écht af!
En klaar ben je! In nog geen tien minuten heb je een heerlijke gezonde Salad Bowl op tafel staan. En die is echt om te smullen! Wij aten deze gister tussen de middag en dat viel heel goed in de smaak gelukkig. Een smaaksensatie die je doet laten tintelen. Daar houd ik van! Bovendien vind ik Salades écht ontzettend lekker in alle soorten en maten! Jij ook?
Wij aten deze Salad Bowl met Kidneybonen en Parmezaan in combinatie met de Italiaanse aardappeltjes met schil en dat was echt super lekker! Aanrader dus.
Laten jullie even weten hoe het gesmaakt heeft?
Eat, taste and enjoy!