Eat, taste & enjoy!

Mijn Favoriete Zomersapje – Mango Dream

Mijn Favoriete Zomersapje – Mango Dream

O man. Wat een temperaturen he! Af en toe eventjes niet te harden, maar Jamie heeft zich voorgenomen niet te klagen en alleen maar te genieten! Af en toe een duik in het zwembad, dat bij ons op de achterstraat opstaat, en heel veel verkoelende sapjes en WATER. Ik maak vaak een heerlijke sap van bevroren Mango en water. Wat?! Alleen maar dat? Ja echt waar, maar twee ingrediënten! Dit sapje is écht mijn favoriet tot nu toe en ik noem het de Mango Dream sap. Echt waar, dit is gewoon een droom!

Dus ik zal jullie snel vertellen hoe je deze Mango Dream sap zelf maakt.

Dit heb je nodig:

4 grote glazen

  • 250 gram bevroren mango
  • 500 ml water
  • ijsblokjes

En zo maak je hem:

  1. Doe de bevroren Mango in de blender, samen met het water, en blend het net zolang tot er geen stukjes meer inzitten.  (Vind je de sap nu te dik? Dan kun je er altijd meer water bij doen.)
  2. Heb je direct zin aan dit sapje? Pak dan een glas, doe er twee ijsblokjes in en schenk de Mango Dream sap er bovenop. En genieten maar!
  3. Wil je de sap ik de koelkast bewaren? Dat kan ook! Schenk de sap in een kan en zet het zolang in de koelkast. Zo kun je op ieder tijdstip van de dag genieten van dit sapje! Even serveren met een paar ijsblokjes en klaar!

Zo, deze keer iets totaal anders, maar met dit weer echt onmisbaar! Wij vinden deze Mango Dream sap méga lekker en genieten hier dus ook vaak van! Ik vind het vooral zo leuk dat de sap maar twee ingrediënten heeft. Mango en water! Het fruit doe hier echt goed zijn werk, want dit is echt ongelooflijk lekker! Ik zal het je zeggen als je eenmaal op deze manier je sap maakt wil je echt niet anders meer. Puur en gezond! Met alleen maar natuurlijke suikers. Lekker toch?!

En hebben jullie ook al eens een Nicecream geproefd? Ook echt te lekker! En heerlijk verfrissend met dit weer. Probeer eens deze Aardbeien Nicecream met Kokosyoghurt of deze Avocado Nicecream met een heerlijke Pecancrunch!

Drink, taste and enjoy!

 

Deel deze blogpost op social media