Eat, taste & enjoy!

Biefstuk met Champignon en Lente-Ui

Biefstuk met Champignon en Lente-Ui

Joehoe! Daar ben ik weer! Vorige week zijn wij met onze vrienden een weekje op vakantie geweest en dat was echt heel gezellig. We hebben er ontzettend van genoten. Vandaar dat is vorige week iets minder actief was op Instagram en hier op het blog, maar vanaf nu post ik gewoon weer op de reguliere blogdagen!

Afgelopen zondag aten bij deze heerlijke Biefstuk. Wat was dat een feestje zeg! Ik bak altijd alles in Kokosolie en voor salades gebruik ik Olijfolie. Dus deze Biefstuk moest uiteraard ook in Kokosolie gebakken worden. Mijn geheim om toch zo’n lekker ‘Bief-jus’ te krijgen? Lees dan gauw verder!

Wat heb je nodig voor deze Biefstuk met Champignon en Lente-Ui?

Voor 2 personen.

  • 2 Biefstukjes
  • 1 bakje Kastanje Champignons
  • 4 Lente -Uitjes
  • 2 eetlepels Kokosolie
  • Sojasaus
  • Gemalen Peper en Zout

En zo maak je het!

  1. Halveer de Kastanje Champignon en snijd hem in plakjes. Verwarm de Kokosolie in een koekenpan, als de Kokosolie heet is doe je de Kastanje Champignons erin. Intussen maak je de Lente-Ui schoon en snijd je hem in ringen, deze voeg je bij de Kastanje Champignons als je goud bruin zijn. Dus eerst de Kastanje Champignons daarna de Lente-Ui er bijvoegen. Bak het geheel om en om en voeg daarna een scheutje sojasaus toe. Laat het groentemengesel garen op laag vuur.
  2. Maal Peper en Zout op de bovenkant van de Biefstukken. Verwarm de Kokosolie in een braadpan. Als de Olie heet is kun je het vlees in de braadpan. Bak de Biefstukken op hoog vuur, 1 minuut aan beide kanten. Voeg een scheutje Sojasaus toe. Zet het vuur laag en keer de Biefstukken geregeld om. De baktijd is in totaal 4 minuten.
  3. Pak je twee mooiste borden. Verdeel het groentemengsel en leg daar bovenop de Biefstuk. Tenslotte kun je nog met je juslepel wat vet uit de braadpan over het geheel gieten en wat gemalen Peper er overheen malen.

En dat was dat. Nu lekker gaan genieten samen..! Serveer deze smaaksensatie met deze heerlijke Groene Pesto Pastasalade of eet er een heerlijke verse soep bij, zoals deze Tomatensoep met Rode Pesto ! Of natuurlijk de lekkerste Gebakken Aardappeltjes van mijn vader!

Eat, taste and enjoy!

Heb jij deze “Biefstuk met Champignons en Lente-Ui” gemaakt en geproefd? Laat me weten wat je er van vond of show jou resultaat via Instagram (Tag me @jamiecooking.nl) Vind ik écht heel leuk! Elke week deel ik met jullie de mooiste plaatjes via Instagram. Veel liefs… Jamie!

 

Deel deze blogpost op social media